Barista! De complete serie

Auteur(s): Elsbeth Witt

‘Het perfecte soort boek dat je leest als je je even lekker wilt ontspannen’ – Chicklit.nl over Zoete inval

‘Koffie verkeerd leest heerlijk weg, ontroert en vermaakt en vertelt over vriendschappen’ – Hebban.nl

Laura, Iris en Sophie werken bij koffiebar Barista! in het centrum van Utrecht. Dit is niet hoe ze zich het leven na hun studie hadden voorgesteld. In plaats van dat ze een vette baan hebben, zetten ze koffie voor mensen met een vette baan. Ondertussen laat Mister Right ook op zich wachten. Maar liefde komt soms uit onverwachte hoek… De Barista!-reeks bestaat uit drie romantische en herkenbare feelgoodromans over liefde en vriendschap, die nu zijn gebundeld in Barista! De complete serie. Koffie verkeerd is het eerste deel. Zoete inval is het tweede deel en Troost het laatste deel. 

Koffie Verkeerd

Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Ze heeft het er vaak over met haar beste vriendin Iris, die net als zij bij koffiebar Barista! werkt. Toch raakt ze ineens compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die een paar keer per week koffie komt halen. Is deze mysterieuze man misschien de ware, ook al is het totaal haar type niet?

Zoete Inval

Iris lijkt het goed voor elkaar te hebben: leuke vriend, mooi huis in een vinexwijk, afgestudeerd en op zoek naar een baan als psycholoog. Tot die tijd werkt ze bij Barista!. Onverwacht wordt ze overweldigd door intense gevoelens voor haar baas Luigi, en ontdekt ze dat ze helemaal geen psycholoog wil worden, maar liever de hele dag muffins en taarten bakt. Lukt het Iris het roer om te gooien, of blijft ze braaf aan de verwachtingen voldoen?

Troost

Sophie is een single moeder in de stad. Ze heeft een leuke baan bij Barista! en lijkt na een roerige periode weer rust in haar leven te hebben. Totdat haar dochtertje Yasmina vraagt wie haar vader is. Ineens moet Sophie haar verleden onder ogen komen en de vader van Yasmina opzoeken… en dat loopt niet zoals verwacht. Voelt ze nu vlinders in haar buik? Opnieuw? Of is de broer van collega en vriendin Laura toch leuker?

Details eBook

Uitgever: Tinteling Romance
Datum van uitgeven: februari, 2018
EAN: 1230002134628
Taal: Nederlands