Sara Ney is de auteur van de overheerlijke Hoe sla je een hufter aan de haak-serie waarvan er ondertussen twee boeken zijn vertaald naar het Nederlands. Ook het boek Switch Hitter, deel 0.5 in de reeks Jock Hard, is ondertussen beschikbaar in het Nederlands! Daarom wordt het tijd haar even kort aan jullie voor te stellen.

Dankzij de reeks How to Date a Douchebag (Hoe sla je een hufter aan de haak) werd Sara Ney USA Today Bestselling auteur. In het Nederlands kan je de eerste twee delen al lezen en vinden onder de titels De Bijles en De Onvoldoende. In het Engels zijn er ondertussen al vijf delen verschenen in deze serie. Wat zo leuk is aan deze reeks, en in het algemeen aan de boeken van Sara Ney, is de hilarische schrijfstijl die je in elk boek terugvindt. Ze vindt een goed gevoel voor humor en sarcasme een must in het leven en gebruikt dit ook in al haar boeken.

De heerlijke New Adult verhalen van Ney zijn sexy (uiteraard!), maar daarnaast ook grappig, diepgaand en verslavend. De hoofdrolspelers in Hoe sla je een hufter aan de haak zijn in de eerste twee boeken absolute hufters en toch zijn het personages die de lezer in zijn hart sluit. Dankzij de diepere thema’s die Ney durft aanhalen, krijgen de verhalen ook betekenis en kan ze zich onderscheiden van de doorsnee New Adult.

Elke lezer die houdt van een steamy verhaal met in de hoofdrol een aantal knappe hufters heeft met Hoe sla je een hufter aan de haak een nieuwe favoriete reeks gevonden. Sebastian en zijn vrienden zijn arrogante jongens, die met hun grove taalgebruik heel wat mensen het schaamrood naar de wangen doen stijgen, maar hun soms onvriendelijke taalgebruik past perfecter bij hun karakters en zorgt af en toe ook voor hilarische dialogen.

In het echte leven houdt Sara Ney niet alleen van het schrijven van New Adults, maar ook van ice-latte’s, historische architectuur en oude rommelmarkten met vintage boeken, waarvan ze ook een verzameling heeft aangelegd.

Reviews

Lezers over Hoe sla je een hufter aan de haak:

“Het verhaal is heerlijk fout, maar ergens ook hartverwarmend. Ik kijk uit naar meer van deze serie!” – Veronique’s Boekenhoekje

“De Onvoldoende is, naast lekker prikkelend leesvoer, vooral hartverwarmend door de beschreven emoties. Deze story heeft inhoud en heeft me meegesleept, ontroerd en ja ik geef het toe me soms zelfs kwaad gemaakt.” – In de boekenkast

“De onvoldoende is zeer onderhoudend, grappig en sexy. Ik ben heel benieuwd naar wat Sara Ney voor de volgende hufter in petto heeft.” – Thrillers and More

 

Door: Valerie Vaes