De afgelopen weken is ons auteursteam gestaag gegroeid. Met trots kunnen wij melden dat Elsbeth Jager, Suzanne Peters en Kim Mulder zijn toegetreden tot ‘Team Tinteling’. Van Elsbeth, die al een behoorlijke staat van dienst heeft opgebouwd als auteur van een groot aantal kinderboeken, verschijnt in de zomer van 2018 de feelgoodroman ‘Chaos’. Beleef een emotionele roller coaster ride en lees hoe de heldin van Chaos vecht voor haar relatie, tot alles waarin ze ooit heeft geloofd, in een klap een leugen blijkt.
Kim Mulder schreef eerder YA-verhalen, maar maakte de overstap naar New Adult. Haar debuutroman ‘In het donker’ is het eerste deel van een trilogie. Centraal staat een sterke vrouwelijke hoofdpersoon die na een schokkende gebeurtenis, zichzelf opnieuw moet leren vertrouwen. In haar buurman vindt ze een lotgenoot. ‘In het donker’ ziet het levenslicht in het voorjaar/zomer van 2018.
Suzanne Peters, die al dertien feelgoods op naam heeft staan, treedt als auteur toe bij de nieuwe imprint Tinteling FEM. In het voorjaar van 2018 komt haar bundel, die zij samen schrijft met Roos Hart. Hierin staan vier overlappende verhalen, die zich afspelen rondom het Rijksmuseum te Amsterdam.