Romance Rocks!

Romance Rocks! is de nieuwe e-bookserie van Tinteling Romance. Denk aan sexy muzikanten. Denk aan gierende gitaren of knallende beats. Denk aan klinkende liefdesrelaties. The whole shebang! In de serie zijn inmiddels vier novelles verschenen, die los verkrijgbaar zijn maar ook samen in de bundel Liefde op Lowlands. In de bundel staat ook nog een gratis bonusverhaal. 

Houd de site in de gaten, want er zullen de komende tijd meer (e-)boeken verschijnen in deze spetterende nieuwe serie!

banner zonder tekst romance rocks large

Romance Rocks! presenteert: Dark Mist Risting

DARKMISTRISING (2)

Muiltje in de Modder

Als Dore bij de supermarkt tegen de deurpost loopt, wordt ze van straat geraapt door de knappe Olaf. Haar weekend kan niet meer stuk: haar favoriete band komt optreden en net als zijzelf is ook Olaf van de partij. Maar wat is zijn relatie met die vrouw die steeds om hem heen hangt? Olaf heeft zo zijn eigen problemen. Zijn ex laat hem niet met rust en door alle inmenging van de mensen uit zijn omgeving, dreigen zijn gevoelens voor de knappe Dore op de achtergrond te raken.

Te koop bij deze retailers:

Kobo

Bol.com

Amazon.nl

iTunes

Google Play store

Piercings & Parels

Sinds die ene nacht met zijn strenge buurvrouw Alice kan Zeb aan niets anders meer denken. Toch gaan er maanden voorbij zonder dat hij haar ziet. Als hij op een groot festival is, waar hij met zijn band gaat optreden, staat ze ineens voor hem. Hoogzwanger. Zeb ziet zichzelf voor de belangrijkste keuze in zijn leven: kiest hij voor de muziek? Of voor een leven samen met Alice?

Te koop bij deze retailers:

Kobo

Bol.com

Amazon.nl

iTunes

Google Play store

Foutief Verliefd

Voor leadzangeres Pandora van de succesvolle Nederlandse rockband Dark Mist Rising is de opbloeiende liefde tussen haar bandlid en een fan een pijnlijke herinnering aan haar eigen grote liefde, Rachel. Pandora doet haar best om de prille liefde te saboteren, maar is deze droomvrouw wel voor haar bestemd? Pandora dreigt zich te verliezen in haar eigen onzekerheid en mist daardoor alle signalen die eventmanager Naomi haar kant uit stuurt.

Foutief Verliefd is het eerste deel uit de Tinteling FEM serie en het derde deel uit de Romance Rocks! Serie

Te koop bij deze retailers:

Kobo

Bol.com

Amazon.nl

iTunes

Google Play store

Hartslag

Drummer Duncan heeft geen problemen en de problemen die hij wel heeft, negeert hij door zich vol overgave te storten in het avontuur. In EHBO’er Charlotte ontmoet hij zijn tegenpool en Duncan is vastbesloten 'zijn' Charlie voor zich te winnen. Zeker nu zij een van de enigen is die weet van zijn geheim. Charlotte moet niets hebben van de scene waarin Duncan zich begeeft. Ze is gefocust op haar werk en haar toekomst, die ze voor zichzelf heeft uitgestippeld. Toch laat ze zich door Duncan verleiden om een keer uit de band te springen. Met alle gevolgen van dien.

Te koop bij deze retailers:

Kobo

Bol.com

Amazon.nl

iTunes

Google Play store