Lot uit de Loterij

Lot uit de Loterij _ VOORKANT

Verhalenbundel met 3 romantische, elkaar overlappende verhalen.

In De Ervaring van je Leven is Ellen dolblij als ze bij een wedstrijd de ervaring van haar leven heeft gewonnen. Helaas vindt het bedrijf haar inzending net iets te erotisch; daarom bieden ze haar alleen de vakantie aan. Als ook nog haar vriendin afzegt, besluit ze maar om alleen te gaan. Dat pakt goed uit als ze op het hete Tenerife Robert ontmoet, die al haar dromen waarmaakt. Maar is Robert wel wie hij zegt te zijn?

Toen Niki de advertentie voor de wedstrijd in Dubbel Verliefd las, besefte ze zich niet precies wat het zou inhouden als ze daadwerkelijk zou winnen. Maar als ze wordt verkozen tot DE dubbelganger van zangeres Donna Diva, leert ze wat daar allemaal bij komt kijken. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als Niki als een baksteen valt voor de manager van Double D. Want hij is niet alleen haar manager...

In Wachtrij voor de Ware is Lexi zich aan het voorbereiden om het uit te maken met Roel. Daarvoor moet ze nog even snel boodschappen doen. Omdat ze haast heeft, dringt ze voor in de rij. De man achter haar, Chris, is daar niet van gecharmeerd en al helemaal niet meer als ze als miljoenste klant een reisje wint. Om van hem af te komen, zegt Lexi toe dat ze wel samen met hem op reis zal gaan. Maar is dat wel zo'n goed idee? 

"Auteur Tamara Haagmans heeft een prettige, vlotte pen die behalve met inkt ook met humor en een flinke dosis girl power is gevuld. Haar schrijfstijl leest fijn en laat je continu snakken naar meer. Mij heeft ze in ieder geval om!"

Ivette met een I

Paperback niet meer verkrijgbaar: komt in herdruk in voorjaar 2018
Losse e-books zijn te koop via de verschillende retailers. Klik hier voor verkooplinks.