Lily Frank

Nieuwe COVER VOORKANT liefde op lowlands 2 resize
Voorkant Valentijnsbundel.indd
Voorkant Liefde Zonder Kleerscheuren.indd
Voorkant Brandend Verlangen3.indd
voorkant Kriebels op glad ijs
het-glazen-hart-een-verhalenbundel-voor-het-goede-doel
lilyfrank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren zat er meteen al in. Als tiener ontdekte ze de romantische leesserie Tina Topper en dit maakte de weg vrij naar het schrijven van romantische verhalen. Ook als volwassene droomt ze nog steeds van prinsen, ridders en muzikanten. Ze woont in haar kasteel in de Flevopolder, waar ze in haar torenkamertje aan haar boeken schrijft.

Bestseller

Lily Frank schrijft erotische chicklits, oftewel: romantische verhalen met een "happy end". Haar novelle Brandend Verlangen werd een een bestseller op iTunes en inmiddels worden daar jaarlijks meer dan 10.000 exemplaren van gedownload.

Inspiratie

Lily laat zich vooral inspireren door dingen die ze tegenkomt in haar leven. Zoals de hype rondom Pokémon Go. Daarover schreef ze het verhaal Gonna Catch Pikachu. Augustus 2017 verschijnt van haar hand, in samenwerking met collega Roos Hart, de bundel Liefde op Lowlands, een boek met daarin vijf verhalen rondom een band. In elk verhaal staat een ander bandlid centraal en zo beleef je het festival als lezer vanuit verschillende oogpunten. Festival Lowlands, dat jaarlijks plaatsvindt in de gemeente waar Lily woont, vormde de inspiratie voor dit boek.