Geluk bij een Ongeluk

Cover Geluk bij een Ongeluk

In Geluk bij een Ongeluk weigert Suus Versluis de gevolgen van een tragisch ongeluk te accepteren. Haar onderlichaam werkt misschien niet meer, haar afweermechanisme des te beter.
Jacco Reehorst lijkt de zoveelste hulpverlener die haar wel even zal helpen. En als er iets is wat Suus niet wil, is het geholpen worden. Jacco blijkt zich echter niet zo maar uit het veld te laten slaan door Suus' gedrag en sarcastische opmerkingen. Integendeel. Zijn gevoelens voor Suus liggen dieper dan zij kan weten. En hij doet er alles aan om haar te bewijzen dat haar handicap voor hem geen beperking is.
Suus is nooit bang geweest voor intimiteit, maar nu heeft ze gelijktijdig te dealen met een sexy man en een onderlichaam dat niet werkt. De ontdekkingsreis waarop Jacco haar meeneemt, leert Suus dat ze in staat is meer te voelen dan ze ooit voor mogelijk hield.

Geluk bij een ongeluk is een sexy liefdesverhaal. Het is een verhaal over een aan een rolstoel gebonden cynicus tegenover een eeuwige optimist, een verhaal over accepteren tegenover veroordelen en vooroordelen. Een verhaal over vriendschap en vergeving. Maar bovenal is Geluk bij een Ongeluk een absoluut niet zoetsappig verhaal over liefde.

"Wendy Brokers heeft met ‘Geluk bij een ongeluk’ een heel realistisch en waarheidsgetrouw verhaal neergezet vanuit een uniek en vernieuwend perspectief. Een mooi, met vlagen bikkelhard, verhaal over tegenslag, incasseren, acceptatie, doorzettingsvermogen, liefde en het leven als mindervalide. De auteur heeft zich zelfs gewaagd aan (zelf)spot en (voor)oordelen die er niet om liegen, indrukwekkend!"

Leesclub de Perfecte Buren

ISBN: 97892507044
Prijs: 17,95 (paperback) / 4,95 (e-book)
Te bestellen in de boekhandel en via online retailers

Amazon
Bol.com
Kobo
Google Play Store
iTunes